Benodigde reisdocumenten

In Kenia heeft u een visum nodig. Het visum heeft een geldigheidsduur van 3 maanden en u kunt het bij de ambassade of het consulaat aanvragen. Informeer vooraf naar de openingstijden voor het aanvragen van reisdocumenten. Het is ook mogelijk om een visum bij aankomst in het land te kopen. U krijgt dan een ‘visa on arrival’.

Kortverblijfvisum

Als u op een aansluiting moet wachten dan kunt u op de internationale luchthavens een visum krijgen dat u een verblijf in het land van 24 uur toestaat.