Agadir, de Souss-vallei en de Anti-Atlas

Swipe

Mirleft

Zo’n 20 kilometer ten zuiden van Aglou Plage ligt Mirleft, waar artiesten en inwoners van Marrakech graag naartoe komen. Het plaatsje is aan het begin van de 20e eeuw ontstaan. In de jaren zeventig kwamen er hippies en Jimi Hendrix schijnt hier ook geweest te zijn. Er zijn zes stranden in de buurt en de hotels organiseren allerlei activiteiten: duiken, vissen, surfen, paardrijden, paragliding en het rijden met quads (vierwielige motorwagentjes).

Er is een bank met een geldautomaat en een postkantoor.Veel buitenlanders hebben hier villa’s en kleinschalige hotels gebouwd. In deze wijd verspreide plaats aan zee is een tiental vrij nieuwe onderkomens van verschillende prijsklassen te vinden. In het dorp zijn diverse restaurantjes. Er passeren verschillende bussen die uit Tiznit of Sidi Ifni komen. Sahara Voyage heeft bussen naar Sidi Ifni (10 dh), Tiznit (10 dh), Agadir (30 dh), Marrakech (100 dh). Ze vertrekken om 8.00 en 20.00 uur. Er is ook vervoer met een grand taxi mogelijk.

Vakanties in Marokko

Stedentrips-HOT

Hotel Le Caspien

Sfeervol en comfortabel hotel centraal gelegen in de bekende wijk Gueliz. Met (klein) zwembad, heerlijk om na een dag in de stad...

v.a. 183.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Mirleft en Marokko