Arnold Arboretum

Swipe

Arnold Arboretum

Het Arnold Arboretum in Jamaica Plain is één van de meest spectaculaire parken in Boston. Het is opengesteld in 1872 en dagelijks toegankelijk van zonsop- tot zonsondergang. Het Arnold Arboretum beslaat een oppervlak van meer dan 250 hectare en bevat meer dan 1.500 sierbomen en -struiken, die overal ter wereld vandaan komen. In de lente is de bloemenpracht bijna overweldigend en vooral de seringenstruiken zijn adembenemend.

Helaas mag je niet picknicken in het park, met uitzondering van één zondag in mei tijdens Lilac Sunday (Seringen Zondag). Je kunt die dag mee met rondleidingen, waarbij veel wordt verteld over de seringen en andere bijzondere bloemen. Er staan ook kraampjes, spelen live bandjes en er worden activiteiten georganiseerd voor het hele gezin.

Overigens worden er het hele jaar gratis rondleidingen gegeven. Voor meer informatie kun je terecht bij het informatiecentrum in het park.

Locatie: 125 Arborway, Boston, MA 02130-3500

Bostonia Village

Wanneer je toe bent aan een relaxte zonvakantie in het Griekse zonnetje dan is Bostonia Village zeer geschikt. In deze Sunweb Villages...

v.a. 289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Arnold Arboretum en Boston