Centrale Vlakte

Swipe

Mallorca

Op 19 km ten noordoosten van Palma ligt aan de voeten van het Tramuntana-gebergte het dorp Consell, bekend om zijn handwerkslieden, antiekwinkels en wijnen. Rondom het dorp Consell liggen enkele wijngaarden. Beroemd zijn de pottenbakkers in het dorp. In Consell maakt men nog mandjes en kannen van gevlochten en opengewerkte klei. Dit aardewerk dient uitsluitend ter decoratie. Tevens maakt men in Consell siurells en kerststalfiguurtjes, uitgevoerd in Mallorcaanse klederdracht. Verder kunt u er de gerreta felanitxera bezichtigen, een kannetje dat men oorspronkelijk in Felanitx maakte.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca