Centrale Vlakte

Swipe

Mallorca

Op enkele kilometers ten noordoosten van Inca rijst de Puig de Santa Magdalena tot 304 m hoogte. De inwoners van Inca spreken kortweg over de Puig d'Inca.

 

Església de Santa Magdalena

De top wordt bekroond door de Església de Santa Magdalena uit de 13e eeuw. Het eenvoudige godshuis heeft een fraai beschilderd plafond. In de houten achterwand van het altaar staat een beeld van Maria, geëscorteerd door twee beschilderde ridders met schilden en maliënkolders. Bij het kerkje Església de Santa Magdalena is een speeltuintje en een intiem restaurant. Vanaf de top van de Puig de Santa Magdalena heeft u een weids uitzicht op de omliggende vlakte en de achterliggende bergen.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca