Centrale Vlakte

Swipe

Mallorca

Porreres is vooral bekend om de jaarlijkse viering van het carnaval. Van heinde en verre komt men naar het dorp Porreres om uitbundig carnaval te vieren.

 

Santuari de Mont Sion

Op 4 km ten zuiden van het stadje Porreres kunt u de Santuari de Mont Sion vinden. Het oudste deel van dit klooster stamt uit de 14e eeuw; het marmeren beeld van Maria is ruim 100 jaar jonger. Vanaf het klooster Santuari de Mont Sion heeft u een weids uitzicht op het zuidelijk deel van de centrale vlakte.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca