De Oostkust

Swipe

Mallorca

Kenmerkend voor de oostkust van Mallorca zijn de talrijke inhammen, die men calas noemt, afgewisseld met hoog oprijzende kliffen. De vele plaatsnamen die met Cala beginnen verwijzen naar de ligging aan een kleine inham. In bijna iedere cala strekt zich een fijn zandstrand uit. Vandaar dat veel van deze plaatsen zich in snel tempo toeristisch ontwikkelden. Toch is het in deze badplaatsjes aanzienlijk rustiger dan in de drukbezochte badplaatsen rondom de baai van Palma.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca