De Oostkust

Swipe

Mallorca

In de vorige eeuw was Porto Colom een belangrijke haven, omdat men van hier uit de wijnen uit Felanitx en omgeving exporteerde. Het idyllische vissersplaatsje Porto Colom is er in geslaagd om zijn 19e-eeuwse karakter te bewaren. In de beschut gelegen haven van Porto Colom liggen nog authentieke vissersbootjes die men llauds noemt. Opmerkelijk zijn de stenen schuilplaatsen langs het water voor de vissersboten; de schuilplaatsen kunnen met een hek worden afgesloten.

Cala Marcal

Het meest bezochte strand is het zandstrand van Cala Marcal.

Cala Serena en Cala Ferrera

Verder zuidwaarts liggen de kleine stranden van Cala Serena en Cala Ferrera.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca