De Oostkust

Swipe

Mallorca

Alleen een solide poort, de Porto Murada, herinnert nog aan de vesting Santanyí die de vroegere bewoners beschermde tegen de aanvallen van piraten. Deze zeerovers hadden hun uitvalsbasis op het nabijgelegen eiland Cabrera. Verder kunt u in Santanyí een bezoek brengen aan de parochiekerk van Santanyí . In dit gebedshuis staat een interessant rococo-orgel; de kapel El Roser is gebouwd in een mengeling van Romaanse en gotische stijlen.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca