Es Pujols

Swipe

Formentera

Ten oosten van de Estany Pudent ligt de badplaats Es Pujols met een fijnkorrelig zandstrand en een aaneenschakeling van appartementencomplexen, hotels, hostals, restaurants, bars en discotheken.

Ca na Costa
Op 3 km afstand ten westen van Es Pujols (richting La Savina) staat het Ca na Costa, een gedenkteken uit de prehistorische tijd, gebouwd van grote stenen. Het betreft hier een grafmonument uit de periode 1900 tot 1600 v. Chr. De opmerkelijke grafkamer is omringd met zeven grote en rechtopstaande kalkstenen. Men ontdekte het graf in 1970 en omringde het met een ijzeren hekwerk om het te beschermen.

Foto Onze Formentera Expert
Onze Formentera Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Het eiland Formentera bestaat uit twee delen die door een brede zandbank met elkaar verbonden zijn. Rondom het eiland liggen parelwitte stranden. Ronnie schreef het Reishandboek Ibiza en Formentera.

Vakanties in Spanje

Hotel Guadalmedina

Hotel Guadalmedina ligt midden in het centrum van Malaga. Als je deze bruisende stad wil gaan ontdekken, zit je hier dan ook...

v.a. 449.00 p.p.

Spanje > Valencia > Playa de Oliva-Standplaats

Camping Kiko Park

Een doodlopende weg deelt de camping in tweeën. Het ene deel heeft alleen comfortplaatsen, het andere deel grotendeels. Centraal liggen het zwembad,...

v.a. 115.50 p.p.

8 prachtige bestemmingen in Formentera