Fenway Park

Swipe

Fenway Park

Geniet van de opzwepende sfeer tijdens een officiële honkbalwedstrijd in Fenway Park. Het beroemde honkbalstadium Fenway Park is gelegen bij Kenmore Square in Boston. Het is het oudste Major League honkbalstadium dat nog steeds in gebruik is en is al sinds de opening de thuisbasis van de Boston Red Sox.

De bewoners van Boston houden van sport en vooral van honkbal. Wanneer hun geliefde team de Red Sox speelt, staat de stad op zijn kop. Straten lopen vol en men stopt vaak eerder met werken. Mocht je in het wedstrijdseizoen naar Boston reizen dan is het erg leuk om een ticket aan te schaffen. Je kunt dan meeleven met de lokale bewoners tijdens spannende momenten en deelnemen aan de feestvreugde wanneer de Red Sox in Fenway Park winnen.

Als je geen kaartje meer kunt krijgen, maar wel een wedstrijd willen zien, dan bieden talloze sportsbars je genoeg gelegenheid. In deze bars hangen meerdere Tv’s die alles voor je neus afspelen onder het genot van een hapje en drankje.

Er worden buiten speeltijd ook rondleidingen gegeven in Fenway Park. Zo kom je meer te weten over de geschiedenis van het stadium en het honkbalteam de Red Sox. Kijk op de officiële website voor meer informatie: http://boston.redsox.mlb.com/bos/ballpark/

Locatie: 4 Yawkey Way, Boston, MA 02215

10 prachtige bestemmingen in Fenway Park en Boston