Freedom Trail

Swipe

1. Boston Common

De Freedom Trail begint bij het oudste openbare park van de Verenigde Staten, Boston Common. Het gebied werd in 1634 gekocht door kolonisten en werd lange tijd gebruikt als grasland voor vee. Van 1775 tot 1776 legerden er Britse troepen tijdens de bezetting van Boston. Het park was verder een publieke plaats om misdadigers terecht te stellen.

Daarnaast werden en worden er verschillende grote feesten en evenementen gevierd bij Boston Common. Zelfs vandaag de dag is het een populaire plaats voor publieke aankondigingen en speeches. Bekende namen die hier hun zegje hebben gedaan in het verleden, zijn onder andere Martin Luther King Jr., Charles Lindbergh en Paus Johannes Paulus II.

In Boston Common is een Visitor Information Center gevestigd in Treemont Street, dagelijks geopend van 9.00-17.00 uur. Daar kun je informatie verkrijgen over de Freedom Trail, alle locaties langs de route, een routekaart en rondleidingen boeken.

Locatie: Charles St, Boston, MA 02108

Bostonia Village

Wanneer je toe bent aan een relaxte zonvakantie in het Griekse zonnetje dan is Bostonia Village zeer geschikt. In deze Sunweb Villages...

v.a. 289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in 1. Boston Common en Boston