Freedom Trail

Swipe

12. Paul Revere House

Een ander belangrijke gebeurtenis uit het verleden van Boston heeft met Paul Revere te maken. Locatie 12 langs de Freedom Trail is zijn voormalige houten woning en het oudste huis in downtown Boston.

Paul Revere was een zilversmid en patriot tijdens de Amerikaanse Revolutie. Hij waarschuwde de kolonisten voor de nadering van de Britse troepen bij Lexington en Concord. De bedoeling van de Britten was om de munitiedepots in deze steden te veroveren en ook de leiders John Hancock en Samuel Adams te arresteren. Het plan werd echter ontdekt en Paul Revere en William Dawes werden ingezet om bij onraad de Amerikaanse kolonisten, ook wel Sons of Liberty genoemd, te waarschuwen.

Paul Revere woonde in de befaamde nacht van de geplande aanval in het houten huis met zijn moeder, vrouw en 16 kinderen. Zijn dollemansrit te paard om de komst van de Britten te melden in 1775, werd later vastgelegd in een dramatisch, befaamd gedicht door Henry Wadsworth Longfellow.

Locatie: 19 N Square, Boston, MA 02113

Bostonia Village

Wanneer je toe bent aan een relaxte zonvakantie in het Griekse zonnetje dan is Bostonia Village zeer geschikt. In deze Sunweb Villages...

v.a. 289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in 12. Paul Revere House en Boston