Het oosten

Swipe

Het oosten

Ten zuiden van Las Palmas voert de GC-1 langs een kale kust, door een troosteloos landschap van industrieterreinen en verlaten landbouwvelden. Maar wist je dat een paar kilometer verderop in het binnenland een paar van de leukste, mooiste en indrukwekkendste bezienswaardigheden van Gran Canariahet liggen te wachten?

Neem bijvoorbeeld de prachtvallei Barranco de Guayadeque, met een lengte van twintig kilometer een van de imposantste ravijnen van Gran Canaria. Deze barranco maakt deel uit van een beschermd natuurgebied, een van de vijf natuurmonumenten in deze regio. Wat deze streken bindt is de grote biodiversiteit (representatief voor al wat groeit en bloeit op de Canarische Eilanden), de opmerkelijke geologische elementen en het culturele belang. In het Guanchen-tijdperk was dit het vruchtbaarste en dichtstbevolkte deel van het eiland, waarvan diverse archeologische vindplaatsen getuigen.

Verder heeft het oosten van Gran Canaria een paar goede windsurflocaties en de mooiste duikstekken van het eiland.

Appartementen Africana

In het begin van 2021 zal Appartementen Africana haar gloednieuwe deuren heropenen! Na een grondige renovatie is de geweldige locatie ongewijzigd, maar...

v.a. 359.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Het oosten en Gran Canaria