Het oosten

Swipe

Gran Canaria

Veel inwoners van Vecindario werken in het toerisme van Playa del Inglés. ’s? Morgens rijden ze in een lange file naar de kust terwijl toeristen die even weg willen uit de vertrouwde omgeving van strand en zee in Vecindario komen shoppen in twee grote winkelcomplexen en andere winkels aan de Avenida de Canarias. Samen met Las Palmas is dit de beste plek voor een middagje winkelen.

Vanuit Vecindario leiden wegen naar Pozo Izquierdo, het belangrijkste windsurfcentrum van Gran Canaria aan de Baai van Izquierdo. Hier is ook het zoutmuseum Casa Salinero te vinden in een 18e-eeuwse gerestaureerde woning. De zoutpannen speelden destijds een belangrijke rol in de Canarische economie. Tegenwoordig wordt nog op bescheiden schaal zout gewonnen dat onder de naam Sal de Canarias verkocht wordt aan supermarkten, hotels en broodbakkerijen.

Foto Rother wandelgids Gran Canaria
Rother wandelgids Gran Canaria

AUTEUR IZABELLA GAWIN

€17,95

In de Rother wandelgids Gran Canaria vindt u de mooiste wandelingen op dit populaire Canarische Eiland. Ontdek de schoonheid van Gran Canaria en maak een wandeltocht naar de Pico de las Nieves voor een verbluffend uitzicht. Alle dagwandelingen hebben betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en hoogteprofielen, voor een fantastische wandelvakantie op Gran Canaria. Verschillende wandelingen zijn ook geschikt voor kinderen en beginners. Met gratis downloadbare GPS Tracks.

Zonvakanties-HOT

Lopesan Baobab Resort

Schitterend, luxe hotel in Afrikaanse stijl met maar liefst 8 zwembaden in een prachtige subtropische tuin en met zeer stijlvolle kamers.

v.a. 83.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Gran Canaria