Het noordoosten

Swipe

Sipi watervallen

U kunt ze bezoeken als onderdeel van uw trip naar Mount Elgon n.p., u kunt erheen voor een dag (of meerdaagse) trip vanuit Mbale en u kunt ze aandoen op uw weg naar het noorden. De Sipi watervallen mag u beslist niet overslaan. Ze bevinden zich op een uitloper van de hellingen van Mount Elgon en ze zijn te voet bereikbaar vanuit Sipi, welke plaats weer uitstekend bereikbaar is vanuit Mbale. De afstand vandaar bedraagt ongeveer 55 kilometer.

Een niet te missen en goed aangegeven pad dat begint in het industriegebied achter het postkantoor in Sipi leidt u erheen. U moet een klein bedrag als toegangsprijs betalen, maar uw moeite wordt beloond met schitterende uitzichten. Als u de watervallen bereikt heeft kunt u nog verder wandelen naar de bovenkant van de waterval, waar zich een aantal grotten bevindt. Sommige mensen blijven er een paar dagen om te wandelen in de omgeving.

Rondreizen

Groepsrondreis Uganda

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet...

v.a. 3289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Sipi watervallen en Uganda