Het Noordoosten van Ibiza

Swipe

Sant Joan de Labritja

Sant Joan de Labritja (San Juan Bautista) ligt in een van de dunstbevolkte gebieden van het eiland en is vernoemd naar Johannes de Doper. Centraal in het dorp Sant Joan de Labritja staat de Església de Sant Joan de Labritja. leder jaar op 24 juni viert men hier het feest van de beschermheilige van het dorp. In vergelijking met andere gebedshuizen op Ibiza heeft deze kerk een ongewoon, piramidevormig torentje. Als u deze 18e-eeuwse kerk betreedt via de hoofdpoort, dan ziet u links een ruime kapel. Dit is de Capella Fonda o Capella de Sant Joan, het belangrijkste heiligdom van het gebedshuis. Men neemt aan dat hier al eeuwenlang voor de bouw van de huidige kerk een kapel ter ere van Johannes de Doper stond.

Recht tegenover de ingang van de kerk van Sant Joan de Labritja staat het gemeentehuis. Ernaast kunt u de Tienda Ca'n Tirurit vinden, een winkeltje dat meestal ook tijdens de siësta geopend is.

Playasol San Remo

Playasol San Remo ligt op een schitterende locatie, slechts een wandelboulevard scheidt het hotel van het strand met een prachtig uitzicht over...

v.a. 361 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Sant Joan de Labritja en Ibiza