Het Noordoosten van Ibiza

Swipe

Ibiza

In het boerendorp Sant Vicent de Sa Cala staat een 19e-eeuws kerkje, de Església de Sant Vicent de Sa Cala. In de 19e eeuw hadden de bewoners geen last meer van zeerovers en dus ontbreken de verdedigingswerken. Achter het deurtje in het overdekte voorhof staat de waterput. Als u vanaf de kerk omlaag het dorp inrijdt en u neemt voorbij het dorpshuis (met de postbussen) de eerste weg links, dan komt u in een fraai natuurgebied waar u onder andere de overkapte waterput Pou des Baladre kunt vinden.

Port de Ses Caletes

Als u vervolgens doorrijdt, dan komt u in Port de Ses Caletes, een kleine baai omgeven met kliffen. Langs deze prachtige baai staan enkele boothuisjes. Het laatste deel van de weg naar Port de Ses Caletes voert over een smal weggetje. U kunt de Pou des Baladre en Port de Ses Caletes ook bereiken als u vanaf de doorgaande weg Sant Vicent-Sant Joan de afslag naar Port de Ses Caletes neemt.

Foto Onze Ibiza Expert
Onze Ibiza Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen, waaronder een reishandboek over Ibiza, een eiland dat hij graag en veelvuldig bezoekt. Slechts weinigen beseffen dat 40% van het grondgebied op het eiland Ibiza onder de lokale natuurbeschermingswet valt.

Foto Rother wandelgids Ibiza
Rother wandelgids Ibiza

AUTEUR ROLF GOETZ, LAURA AGUILAR EN ULRICH REDMANN

€16,95

De Rother wandelgids Ibiza bevat 32 wandelingen voor zowel de beginnende als de ervaren wandelaar.

* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

Hotel Cartago

Het gezinsvriendelijke Hotel Cartago ligt op een bijzondere locatie: op een klif aan de mooie baai van San Miguel, waar je ook...

v.a. 414.00 p.p.

Hotel Me Ibiza

Het prachtige Excellent Hotel Me Ibiza is dé ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Het ligt direct aan zee en naast de...

v.a. 564.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Ibiza