Het zonnige zuiden en zuidwesten

Swipe

Playa del Ingles

Playa del Inglés, letterlijk ‘Strand van de Engelsman’ is het grootste en levendigste toeristencentrum van Gran Canaria en een van de bekendste van Spanje. En niet alleen voor Engelsen want zo’n beetje alle West-Europese nationaliteiten zijn hier vertegenwoordigd.

Bejubeld door velen, verguisd door anderen, Playa del Inglés heeft hoe dan ook alles wat je ervan verwacht: volle stranden, talloze hotel- en appartementencomplexen, een aaneenschakeling van winkels en ‘internationale’ restaurants en vele uitgaansgelegenheden. Zodra de zon ondergaat kun je de tijd vergeten in de bars, disco’s, clubs en pubs waar het leven ’s? nachts gewoon verdergaat. Voor je rust kom je hier duidelijk niet. De dag erna kun je bijkomen op het fantastische brede strand, een van de mooiste van de Canarische Eilanden. Het heeft zacht geel zand, kalm zeewater en sluit na 3,7 kilometer naadloos aan bij de duinen van Maspalomas.

Lopesan Baobab Resort

Tijdens een prachtige zonvakantie in het 5-sterrenresort Lopesan Baobab Resort waan je je op Gran Canaria volledig in Afrikaanse sferen. Dit veelzijdige...

v.a. 674 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Playa del Ingles en Gran Canaria