Het zonnige zuiden en zuidwesten

Swipe

Playa del Ingles

Playa del Inglés, letterlijk ‘Strand van de Engelsman’ is het grootste en levendigste toeristencentrum van Gran Canaria en een van de bekendste van Spanje. En niet alleen voor Engelsen want zo’n beetje alle West-Europese nationaliteiten zijn hier vertegenwoordigd.

Bejubeld door velen, verguisd door anderen, Playa del Inglés heeft hoe dan ook alles wat je ervan verwacht: volle stranden, talloze hotel- en appartementencomplexen, een aaneenschakeling van winkels en ‘internationale’ restaurants en vele uitgaansgelegenheden. Zodra de zon ondergaat kun je de tijd vergeten in de bars, disco’s, clubs en pubs waar het leven ’s? nachts gewoon verdergaat. Voor je rust kom je hier duidelijk niet. De dag erna kun je bijkomen op het fantastische brede strand, een van de mooiste van de Canarische Eilanden. Het heeft zacht geel zand, kalm zeewater en sluit na 3,7 kilometer naadloos aan bij de duinen van Maspalomas.

Corona Roja

Wie op zoek is naar een budget vakantie op Gran Canaria in Playa del Inglés is in Corona Roja op het juiste...

v.a. 384 p.p.

Hotel Tabaiba Princess

Hotel Tabaiba Princess is een schitterend vakantieadres. Dit is dé perfecte plek voor een heerlijke, relaxte vakantie op het zonnige Gran Canaria....

v.a. 469.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Playa del Ingles en Gran Canaria