Het Zuiden

Swipe

Mallorca

Als u van de baai van Palma door het zuidelijke deel van het eiland rijdt moet u niet vergeten om uw auto eens te parkeren: u zult zich verbazen over het overweldigende geluid dat de krekels produceren. Er zijn maar weinig toeristen die de moeite nemen om door dit relatief vlakke deel van Mallorca te reizen. En dat is misschien wel een van de bekoringen van deze regio: stilte en rust. De poederfijne zandstranden in dit deel van Mallorca zijn nog ongerept. Bekend zijn de stranden Es Trenc, Estanys, Platja Es Dolg en Platja des Carbó, alle gelegen aan de zogenoemde baai van Campos. In het vlakke achterland bevinden zich veel agrarische nederzettingen met windmolens.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca