Het Zuiden

Swipe

Mallorca

De nederzetting S'Estanyol de Migjorn, kortweg S'Estanyol genoemd, heeft een kleine jacht- en vissershaven. Vanaf S'Estanyol de Migjorn voert een weg langs de kust naar Sa Ràpita. De gehele kustweg wordt geflankeerd door huizen met veranda's; er zijn geen stranden. In Sa Ràpita zijn enkele restaurants, een apotheek en een supermercado (langs de doorgaande weg). Bij de jachthaven van Sa Ràpita staat een wachttoren. Ten oosten van de jachthaven is een klein strand.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca