John F. Kennedy Presidential Museum

Swipe

John F. Kennedy Presidential Museum

In het John F. Kennedy Presidential Museum zet je een stap terug in de tijd en belandt in de periode toen de bij velen zo geliefde president John F. Kennedy nog leefde. Het museum begeleid je in woord en beeld langs de gehele regeerperiode van de president.

Je bezoek begint met een film die door JFK zelf wordt aangekondigd en hij neemt je vervolgens mee op reis door zijn hele leven. Hij praat over zijn jeugd, opleiding, ervaringen in het leger en zijn vroege politieke loopbaan.

Daarna loop je door verschillende ruimtes waarbij je het gevoel krijgt werkelijk in de jaren ’60 te zijn beland. Je treft er onder andere een replica aan van het Oval Office, promotiemateriaal en veel documenten, giften en foto’s. Aan het eind kom je bij het meer lugubere deel aan, de aanslag op het leven van de president en zijn begrafenis.

Er zijn ook steeds wisselende tentoonstellingen die altijd een link hebben met John F. Kennedy. Zo kwam in het verleden de Cubaanse Crisis uitgebreid aan bod en het ruimtevaartprogramma.

Locatie: Columbia Point, Boston, MA 02125

Bostonia Village

Wanneer je toe bent aan een relaxte zonvakantie in het Griekse zonnetje dan is Bostonia Village zeer geschikt. In deze Sunweb Villages...

v.a. 289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in John F. Kennedy Presidential Museum en Boston