Manhattan

Swipe

Flatiron district

In het Flatiron district vindt u vele kleine winkeltjes en restaurants. Ook kunt u zich tot in de kleine uurtjes vermaken. Het is een buurt die historisch aanvoelt. Eén van de bezienswaardigheden is Flatiron Building, een wolkenkrabber die in 1902 werd gebouwd. Een andere attractie is Madison Square Park, waar u tijdens de warmere maanden live concerten kunt bijwonen. Of kies voor het prachtige uitzicht vanaf het 230 Fifth’s dakterras met tuin.

Musea en cultuur

Wilt u een moment van bezinning? Dan is het Tibet House iets voor u. Opgericht in 1987 door de Dalai Lama als meditatie en gebedshuis, kunt u hier de Tibetaanse cultuur opsnuiven en lessen volgen van docenten in de Boeddhistische leer.

Uitgaan

Wanneer u ’s avonds nog uit wilt gaan zijn er vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld in de trendy Flatiron Lounge genieten van een cocktail, onder het genot van jazz optredens. Voor een hapje met blues muziek na, is Hill Country zeer geschikt. In de Metropolitan Room kunt u zich bijzonder vermaken bij een cabaret optreden.

10 prachtige bestemmingen in Flatiron district en New York