Manhattan

Swipe

Meatpacking district

Voor New Yorkers is het Meatpacking district momenteel ‘the place to be’. Dit stijlvolle en prestigieuze deel van New York is vol met luxe design winkels, trendy clubs en chique kunstgalerijen.

Musea en Cultuur

Een niet te missen hotspot is de Highline, een park dat is gebouwd op een oud treinspoor dat boven de straten van de wijk hangt. Men gaat er heen om heerlijk te zonnebaden, te genieten van een hapje of drankje of gewoon lekker op een bankje ontspannen. De Highline is tijdens de lente en zomer voor iedereen toegankelijk, van 07.00 tot 22.00 uur.

NoLta en Little italy

De districten NoLta en Little Italy staan vooral bekend vanwege de traditionele knusse en gezellige sfeer en de geweldige keukens. NoLta heeft daarnaast ook nog eens fantastische winkeltjes. Vooral kledingzaken voor skaters zijn erg populair.

Eten en drinken

Natuurlijk kunt u in deze districten vooral Italiaanse restaurants verwachten. Een aantal aanraders zijn Pullino’s, Lombardi’s en Torrisi Italian Specialties. Tussen de maaltijden door kunt u genieten van een heerlijke kop koffie in één van de vele koffiehuizen.

Uitgaan

Een avondje stappen kan natuurlijk ook. Begin bij Sweet & Vicious tijdens happy hour en vertrek vervolgens naar La Esquina om een dansje te wagen. U sluit de avond af in Inga, een prestigieuze club, waar u de kans heeft om beroemde mensen tegen het lijf te lopen.

10 prachtige bestemmingen in Meatpacking district en New York