Manhattan

Swipe

Soho

In het district Soho draait alles om kunst en mode. Iedereen is hier zorgvuldig gekapt en gestyled. Alles is tot in de puntjes verzorgt, chique met een kunstzinnig tintje. Ook qua architectuur is een bezoek aan Soho de moeite waard. U vindt hier de grootste verzameling gebouwen ter wereld die versierd zijn met gietijzer.

Musea en cultuur

Naast al de design winkels zijn er ook een aantal verrassingen te vinden in Soho. Zo is er de meditatieve ruimte The New York Earth Room, waar u gratis een moment kunt ontspannen. Bij het Film Forum kunt u fantastische documentaires gaan bekijken. Deze bioscoop vertoont geen commerciële varianten en trekt daarom een heel ander publiek, dat graag napraat over wat er is vertoond.

De nieuwste Apple producten vindt u natuurlijk in de bijna futuristische Apple Store. Je kunt hier gratis je Iphone opladen en er worden ook regelmatig lezingen en optredens gegeven.

Uitgaan

’s Avonds kunt u een dansje wagen in Don Hill's, dat al lang bestaat, maar nog steeds erg geliefd is bij de bewoners van Soho en omgeving. De muziek varieert en daarom is er voor ieder altijd wel een geschikt moment om met de voetjes van de vloer te gaan. Heeft u daarna nog zin om iets te eten? Bij Fanelli's Café kun je tot 4 uur ’s nachts nog iets bestellen.

10 prachtige bestemmingen in Soho en New York