Manhattan

Swipe

Upper West Side

Het district Upper West Side is het gebied waar dans, opera en orkesten hoog in het vaandel staan. De wijk is een echt uitgaansgebied en u kunt er nachtenlang dansen en optredens beleven. Ook hier zijn weer veel restaurants met verschillende keukens te vinden, waarvan de Latijns-Chinese misschien wel de meest bijzondere is.

Museum of Biblical Art

Een heel speciaal museum is het Museum of Biblical Art. Hier liggen manuscripten opgeslagen die nog uit de middeleeuwen stammen en er zijn ook exposities die verschillende religies als thema hebben.

The Metropolitan Opera

Het fameuze gebouw van The Metropolitan Opera moet u op zijn minst hebben bekeken. Al is het bijwonen van een voorstelling natuurlijk pas echt een ervaring. Wanneer u geluk heeft kunt u heel voordelig een kaartje bemachtigen voor een optreden en iets heel bijzonders meemaken.

The Empire Rooftop

Bij The Empire Rooftop kunt u het gehele jaar hoog, warm en droog zitten en genieten van een drankje of hapje. Tegelijk geniet u van het geweldige uitzicht, terwijl de muziek van een live band uw oren streelt.

10 prachtige bestemmingen in Upper West Side en New York