Museum of Science

Swipe

Museum of Science

Het interactieve Museum of Science is leuk voor alle leeftijden. Je komt er al spelenderwijs in aanraking met allerlei wetenschappelijke zaken en gaat op ontdekkingsreis. Er zijn meer dan 700 voorwerpen en experimenten waar je de hele dag mee zoet kunt zijn.

Zo kun je in een echte ruimteraket stappen, bijna levensechte dinosaurussen zien en vlinders bekijken van heel dichtbij in de geweldige vlindertuin. Je kunt een reis maken door het menselijk lichaam, in de schoenen stappen van een wetenschapper, als dokter met echte X-Ray stralen patiënten doorlichten of als een echte archeoloog fossielen bestuderen. Er zijn ook wisselende tentoonstellingen, die altijd ook een wetenschappelijk en interactief tintje hebben.

Er zijn ook twee theaters, waarvoor je een aparte toegangsprijs moet betalen. Het ene is een planetarium waar je op een enorm koepelscherm het universum ziet met al haar mysteries en sterren. Het andere is een IMAX bioscoop, ook met een gigantisch koepelscherm, waar iedere 4 tot 6 maanden andere films worden vertoond.

Locatie: 1 1 Science Park, Boston, MA 02114

Bostonia Village

Wanneer je toe bent aan een relaxte zonvakantie in het Griekse zonnetje dan is Bostonia Village zeer geschikt. In deze Sunweb Villages...

v.a. 289.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Museum of Science en Boston