Noord-Honshu

Swipe

Shiogama

Staande aan de vissershaven van Shiogama, bekend om zijn tonijnvissers, kunt u de Matsushimabaai overzien. Een geschiktere plek om een blik op de baai te werpen is het grondgebied van het heiligdom Shiogama dat op een heuvel is gelegen. In het heiligdom bidden vissersfamilies voor een veilige en behouden vaart. Een andere geschikte plek om de baai te overzien, is vanaf het dek van de veerboot die de dienst onderhoudt tussen Shiogama en Matsushima. De veerboot vertrekt dagelijks vanaf de pier in de haven van Shiogama. Vanaf dezelfde pier vertrekt een rondvaartboot naar het uitzichtspunt op de heuvel Tamonzan.

Trein Shiogama:

Neem vanuit Sendai de Sensekispoorlijn (achter het centrale station) en stap na een kwartier uit op het treinstation Hon-Shiogama (dus niet Nishi-Shiogama). Op een loopafstand van 5 minuten vanaf dit station ligt de pier, terwijl u voor een wandeling naar het heiligdom van Shiogama circa 10 minuten moet uittrekken.

Frankrijk > Manche > Pontorson-Accommodatie

Camping Haliotis

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen...

v.a. 131.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Shiogama en Japan