Noord-Lanzarote

Swipe

Lanzarote

Het aardige ex-vissersdorp Arrieta is nog tamelijk ‘low key’ met een paar pensions en appartementen. De plaatsen La Salida en Punta de Mujeres ten noorden ervan zijn in opkomst als vakantieoord. Recentelijk zijn daar veel vakantiewoningen gebouwd rond smalle straten met winkels en cafés. Desondanks heerst er een aangename rust en avondvertier ontbreekt ten enen male. Een strand is er nauwelijks dus de kans is groot dat dit zo blijft.

Arrieta is een goede plek op Lanzarote om vis te eten. Op de terrassen aan het water is het rond lunchtijd of aan het eind van de dag druk met mensen die komen genieten van een visschotel met zicht op zee. Veel gefotografeerd is het atypische vierkante huisje in blauw en rood aan het einde van de pier uit 1919. 

Iets ten zuiden van Arrieta ligt het witte strand Playa La Garita

Foto Rother wandelgids Lanzarote
Rother wandelgids Lanzarote

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Lanzarote beschrijft 35 fantastische wandelingen over dit vulkaneneiland. Natuurliefhebbers en wandelaars kijken hun ogen uit tijdens de wandelingen tussen de kraters en langs de onvoorspelbare kuststroken. De vulkanen hebben hun sporen achtergelaten en zorgen voor spectaculaire uitzichten tijdens uw wandelvakantie op Lanzarote.Wandel naar de vulkaanbergen bij Mancha Blanca of ontdek de Papagayo-stranden. De meeste routes uit de Rother wandelgids Lanzarote lopen langs bestaande paden, zodat er niet teveel geklommen hoeft te worden. Alle 33 wandelingen zijn voorzien van hoogteprofielen, gedetailleerde beschrijvingen en goede kaarten. Met gratis downloadbare GPS Tracks.

Hotel Lanzarote Village

Vlakbij het heerlijke grote zandstrand van Puerto del Carmen ligt het comfortabele viersterrenhotel Lanzarote Village. Dit leuke kindvriendelijke hotel biedt alle ingrediënten...

v.a. 409.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Lanzarote