Palm Jumeirah en Atlantis

Swipe

Palm Jumeirah en Atlantis

Dat de hoeveelheid beschikbaar geld niet altijd de belangrijkste drijfveer is achter vastgoedprojecten bewijst het wonderlijke eiland voor de kust in de vorm van een palmboom. Men noemt het Palm Jumierah en is zeker bezienswaardig. U kunt het palmeiland bereiken via de monorail (zie monorail) of per bus via een tunnel. Op de bladeren van de palmboom en langs de stam staan appartementencomplexen en privehuizen. Op de ring er omheen staan hotels. Het bekendste gebouw is het Atlantis hotel dat zeker een bezoek waard is. Alles draait hier om het (onder)waterleven.

Atlantis Aquarium

U kunt hier niet alleen overnachten, maar ook niet-gasten kunnen zich vergapen aan de fantastische aquaria die men hier heeft gebouwd.

Aquaventures

Bovendien vindt u hier het waterpark Aquaventures waar u zich kunt uitleven op waterglijbanen, duiken of zwemmen met dolfijnen.

Palm Jebel Ali en Palm Deira

Er staan nog twee nieuwe `kunstmatige eilanden’ op stapel, het Palm Jebel Ali (World Islands, zie afbeelding) en het Palm Deira (een tweede palmeneiland). Wanneer deze gereed en bebouwd zijn is nog niet bekend; ook hier houd men rekening met de crisis in het vastgoed...

Ghaya Grand Hotel

Het Ghaya Grand Hotel&Apartments is een mooi complex in Dubai. Altijd al eens naar Dubai gewild? Corendon biedt je nu de ideale...

v.a. 481 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Palm Jumeirah en Atlantis en Dubai