Palma de Mallorca

Swipe

Mallorca

Als u in Palma de Mallorca de brede trappen afdaalt tussen de kathedraal en het paleis La Almudaina, dan komt u bij een wandelboulevard met uitzicht op de haven. Verder is hier een speeltuintje.

Hier kunt u ook de Arc de l'Almudaina ofwel de Almudaina-boog vinden (Calle Almudaina), een overgebleven stadspoort van de Arabische stad Medina Mayurqa en een van de weinige overgebleven bouwwerken uit de islamitische periode. Er zijn historici die betogen dat deze poort uit de Romeinse tijd stamt.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca