Palma de Mallorca

Swipe

Mallorca

Ten zuidwesten van Palma de Mallorca ligt aan de bergzijde van de autosnelweg de druipsteengrot van Génova (Coves de Génova; geopend: dgls. 10.00- 13.30 uur en 16.00- 19.00 uur; bereikbaar per auto en per bus).
De druipsteensteengrot van Génova werd in 1906 ontdekt. Bezoekers kunnen onder begeleiding van een gids in de 36 m diepe grot afdalen.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

Hotel Pabisa Chico

Pabisa Chico ligt op een klein stukje wandelen van het prachtige, langgerekte strand. Je hoeft alleen maar de straat uit te lopen...

v.a. 459.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Mallorca