Palma de Mallorca

Swipe

Mallorca

In het westelijk stadsdeel van Palma de Mallorca kunt u het Spaanse Dorp Poble Espanyol (geopend: dgls. 9.00-20.00 uur) vinden, een centrum waar men de bekendste Spaanse huizen, paleizen en kerken heeft nagebouwd.

U kunt hier reproducties van beroemde gebouwen vinden, waaronder de Alhambra van Granada. Het is de plek om kennis te maken met de voortbrengselen van de Spaanse architectuur. In de huizen kunt u cafés, restaurants en handwerkslieden vinden.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca