Palma de Mallorca

Swipe

Mallorca

De Eglise Santa Eulalia staat vlak bij het stadhuis en is de oudste kerk van Palma de Mallorca. Het werd in de 13e eeuw gebouwd; in de 14e en 15e eeuw vergrootte men het godshuis. Het eerste wat opvalt bij het betreden van de drieschepige kerk is de bijzondere vormgeving van het hoogaltaar. Veel van de altaren in de zijkapellen worden ondersteund door bewerkte en gedraaide zuilen. Kleurrijk zijn de gebrandschilderde ramen rond de kooromgang. De kerk Santa Eulalia wordt overdag verlicht door gebrandschilderde ramen en een roosvenster boven het hoofdportaal. 's Avonds nemen de kristallen kroonluchters de taak van de ramen over.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca