Playa de Palma

Swipe

Mallorca

In het zuidwesten van Palma de Mallorca liggen de drukstbezochte stranden van het eiland; met name langs de dichtbevolkte Playa de Palma bevinden zich uitgestrekte, fijnkorrelige zandstranden. Meer westwaarts liggen voor de kust enkele kleine eilanden. Het eiland Dragonera is sinds 1995 een natuurreservaat. Landinwaarts en langs de westkust strekt zich het zuidelijk deel van het Tramuntana-gebergte uit. In dit deel van het gebergte liggen aantrekkelijke landhuizen en bergdorpen. Vanaf de hooggelegen kustweg tussen Andratx en Banyalbufar heeft u op sommige punten een weids uitzicht op de diepblauwe zee.  

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca