Playa de Palma

Swipe

Mallorca

Het dorp Banyalbufar ligt tegen de bergwand met rondom veel landbouwterrassen. Veel van de huizen in het dorp kijken uit op zee en de Playa de Palma. In Banyalbufar wonen veel kunstenaars, maar er zijn geen galerieën die kunstwerken verkopen. Het is moeilijk in te denken dat de vele kunstig vervaardigde terrassen aan zee vroeger bedekt waren met wijngaarden. De plaatselijke malvasia-wijn was in geheel Spanje beroemd. Banyalbufar betekent dan ook 'wijnbergje aan de zee'.

Port d'es Canonge

Vanaf Banyalbufar kunt u naar het vissersdorpje Port d'es Canonge rijden (afstand 12 km; richting Alconasser).

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

Hotel BG Java

Op korte afstand van het C'an Pastilla strand ligt Hotel BG Java. Dit hotel heeft moderne kamers voor een comfortabel verblijf. En...

v.a. 404.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Mallorca