Playa de Palma

Swipe

Peguera

Op 23 km ten zuidwesten van Palma de Mallorca en 3 km ten westen van de Costa de la Calma ligt Peguera. De levendige badplaats Peguera wordt ook wel Paguera genoemd. De badplaats ligt aan een baai en is omgeven met pijnbomenwouden.

Zandstranden van Peguera
Van west naar oost liggen de drie zandstranden van Peguera: het Platja de la Romana, het Platja de Torà en het Platja Palmira. Vanaf het Platja de la Romana kunt u windsurfen, terwijl u direct ten westen van het Platja Palmira kunt waterskiën. Rondom de stranden hebben bars, restaurants, winkels en discotheken hun deuren geopend ten behoeve van de toeristen.

Montana de Na Mariò

Op de achtergrond van Peguera verrijzen de bergen Galatzó, Na Marió en Garrafa. Vanuit Peguera kunt u naar de top van de Montana de Na Mariò wandelen. Uw moeite wordt beloond met een fraai uitzicht op Peguera en de achterliggende baai.

Cala Fornells

Direct ten westen van Peguera ligt Cala Fornells, een nieuwe badplaats rondom een fraaie inham. Op het strand van Cala Fornells, het Platja de Cala Fornells, kunt u genieten van de warme zon.

THB Sur Mallorca

THB Sur Mallorca is een fijn adres voor een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Mallorca. Er is een zwembad voor een...

v.a. 399.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Peguera en Mallorca