Playa de Palma

Swipe

Mallorca

Op 23 km ten zuidwesten van Palma de Mallorca en 3 km ten westen van de Costa de la Calma ligt Peguera. De levendige badplaats Peguera wordt ook wel Paguera genoemd. De badplaats ligt aan een baai en is omgeven met pijnbomenwouden.

Zandstranden van Peguera
Van west naar oost liggen de drie zandstranden van Peguera: het Platja de la Romana, het Platja de Torà en het Platja Palmira. Vanaf het Platja de la Romana kunt u windsurfen, terwijl u direct ten westen van het Platja Palmira kunt waterskiën. Rondom de stranden hebben bars, restaurants, winkels en discotheken hun deuren geopend ten behoeve van de toeristen.

Montana de Na Mariò

Op de achtergrond van Peguera verrijzen de bergen Galatzó, Na Marió en Garrafa. Vanuit Peguera kunt u naar de top van de Montana de Na Mariò wandelen. Uw moeite wordt beloond met een fraai uitzicht op Peguera en de achterliggende baai.

Cala Fornells

Direct ten westen van Peguera ligt Cala Fornells, een nieuwe badplaats rondom een fraaie inham. Op het strand van Cala Fornells, het Platja de Cala Fornells, kunt u genieten van de warme zon.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

Appartementen Sun Beach

Appartementen Sun Beach is ideaal gelegen, midden in het levendige centrum van Santa Ponsa. Hier zijn veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het...

v.a. 354.00 p.p.

Appartementen Don Juan

Appartementen Don Juan ligt op een perfecte lokatie: het schitterende strand, de leuke winkels en vele, bruisende uitgaansgelegendeheden liggen allemaal op loopafstand....

v.a. 189.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Mallorca