Queens

Swipe

Queens

Queens is het grootste district van New York en de wijken in dit deel van de stad zijn zeer divers.

Astoria

In de wijk Astoria wonen verschillende nationaliteiten naast elkaar. Hierdoor zijn de winkels en restaurants gevarieerd. Veel cafés hebben een terras voor de deur en het leven speelt zich vaak buiten af. Wilt u wat ontspanning? Maak dan een wandeling door Athens Square Park. En voor een cultureel uitstapje is het Museum of the Moving Image erg leuk.

Corona

Corona is een wijk waar de energie voelbaar is. Veel bekende mensen uit het verleden hebben hier gewoond, bijvoorbeeld Louis Armstrong en Malcolm X. U kunt hier uitgebreid sporten in Flushing Meadows-Corona Park, waar onder andere een Olympisch zwembad te vinden is.

Flushing

In Flushing bevindt zich het Chinatown van Queens. Ondanks dat het minder bekend is, is het niet minder druk. Vele kraampjes en winkeltjes bieden de bezoeker heerlijke lekkernijen en Aziatische medicijnen. De buurt heeft ook de meest prachtige tuinen en sportmogelijkheden.

Long Island City

In Long Island City kunt u heel bijzondere gebouwen zien. Voormalige industriële panden zijn getransformeerd tot kunstgalerijen, musea en studio’s. Ook het uitzicht is prachtig, er zijn veel dakterrassen van waar u uitkijkt over de skyline van Manhattan.

10 prachtige bestemmingen in Queens en New York