SeaWorld Orlando

Swipe

SeaWorld Orlando

Het dierenpark SeaWorld Orlando heeft als thema ‘de zee, met al het leven erin en erom heen’. Naast de dieren zijn er spannende achtbanen, leuke attracties, veel leuke shows en belevenissen voor het hele gezin.

In SeaWorld is het mogelijk om een aantal dieren van dichtbij te zien en zelfs aan te raken, zoals pinguïns, dolfijnen, zeehonden en pijlstaartroggen. Of loop door de lange doorzichtige tunnels, waar je dieren vlak boven of naast je ziet zwemmen. Bekijk een levensechte 3-D film over de oceaan, ga naar een stuntshow van orka’s of zeeleeuwen en neem een kijkje in de ziekenboeg voor dolfijnen en andere dieren. Dit park belooft niet alleen veel pret, maar ook een leerzame ervaring.

Tickets

Er zijn meerdere soorten tickets verkrijgbaar. De prijzen van een kaartje verschillen, afhankelijk van welk ticket je aan wilt schaffen. Tip: Wanneer je vooraf een ticket via internet bestelt krijg je korting.

Je kunt kiezen uit:
•, Single Day Ticket. Hiermee kun je één hele dag SeaWorld Orlando bezoeken.
•, SeaWorld + Aquatica Ticket. Hiermee kun je gedurende je verblijf SeaWorld Orlando en Aquatica bezoeken met een korting op de totaalprijs.
•, SeaWorld + Aquatica + Busch Gardens. Hiermee kun je gedurende je verblijf SeaWorld Orlando, Aquatica en Busch Gardens bezoeken met een korting op de totaalprijs.
•, Ben je van plan om naast SeaWorld, Busch Gardens en Aquatica ook nog het familiepark Discovery Cove te bezoeken? Koop dan het Ultimate Package via Discovery Cove. Met dit ticket heb je één dag toegang tot Discovery Cove en ongelimiteerde toegang tot alle vier de parken.

Er zijn een aantal uitbreidingsmogelijkheden, waarmee je voor een extra bedrag meer opties krijgt:
•, All Day Dining Deal. Hiermee kun je de gehele dag genieten van eten en drinken in bepaalde restaurants in het park.
•, Specials en tours. Er zijn een aantal die speciaal gereserveerd (tegen bijbetaling) kunnen worden, zoals de rondleidingen waarbij je dieren mag aanraken. Met een Quick Queue Unlimited ticket hoef je niet te wachten in de rij. Alle opties vind je bij de website van SeaWorld Orlando.

Locatie: 7007 Sea World Dr, Orlando, FL 32821

10 prachtige bestemmingen in SeaWorld Orlando en Orlando