Sofia

Swipe

Openbaar vervoer in Sofia en omgeving

Het heeft weinig zin om met de auto het centrum van Sofia in te gaan. U moet steeds weer naar een parkeerplaats zoeken (en bij voorkeur een bewaakte!!), terwijl het openbaar vervoer in en rond Sofia meer dan uitstekend geregeld en bovendien spotgoedkoop is.

Trams, bussen, trolleybussen en de metro brengen u snel en redelijk comfortabel in alle delen van de stad. Voor een paar euro kunt u een dag lang gebruikmaken van alle lijnen van het openbaar vervoer. U koopt de kaartjes bij de kiosken die u bij vrijwel elke halte vindt, zeker in het centrum van de stad en bij het begin- en eindpunt van elke lijndienst.

Het vervoer rijdt met redelijke tussenpozen en is beschikbaar tussen 04.30 en 00.30 uur. Er zijn enkele nachtdiensten waarvoor geen extra toeslag wordt geheven. De controle op de geldigheid van plaatsbewijzen is zeer intensief, controleurs zijn niet als zodanig herkenbaar en ze zullen zich, als zij om uw kaartje vragen, eerst legitimeren.

Rondreizen

Groepsrondreis Bulgarije

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Bulgarije vind je ongerepte natuur, uitgestrekte oerbossen en ruige bergketens. Bulgarije is uitermate geschikt voor een actieve...

v.a. 1019.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Openbaar vervoer in Sofia en omgeving en Bulgarije