Stranden in Miami Beach

Swipe

Stranden in Miami Beach

Stop je zwemkleding en zonnebrand in je tas en zet je zonnebril op! Het is tijd voor een bezoek aan de witte zandstranden van Miami Beach, de grootste trekpleisters van de regio.

Vooral het strand South Beach is heel populair en hier kun je dan ook de grootste drukte verwachten. Naast zwemmen en zonnebaden zijn er allerlei activiteiten in en rond het water. De vele strandtentjes zorgen voor een koel drankje, een ijsje of hele maaltijden. Maar er zijn ook talloze ‘verborgen’ paradijselijke strandjes waar je bijna alleen bent. Elk strand heeft haar eigen faciliteiten en kenmerken.

Bij Key Biscayne vindt je Crandon Park, een vier kilometer lang strand waar badmeesters de veiligheid waarborgen. Je treft er een speeltuin, picknicktafels, douches en beach volleybal velden aan. Neem in ieder geval voldoende geld mee voor de parkeerplaats.

Ook de lagune Matheson Hammock ligt in Key Biscayne en biedt werkelijk schitterende uitzichten op de baai. Naast zwemmen is het leuk om er te wandelen in het park op de aangelegde paden. Je vindt hier ook het rustige Bill Baggs Cape Florida State Park, met een oude vuurtoren en je kunt er fietsen huren.

Het grootste strand park is gelegen aan Collins Avenue, het North Shore Open Space Park. Het strand is hoog gewaardeerd en er is veel groen en ruimte. Iets verderop ligt het meer gemoedelijke strand

Sunny Isles Beach, waar je vanaf de pier kunt vissen.

Bouwsteen

Miami vibes

De swingende start van je Florida rondreis. Miami is the place to see and be seen. Vanaf een speedboot (à la Miami...

v.a. 237.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Stranden in Miami Beach en Miami