Tokyo

Swipe

De wijk Marunouchi

De wolkenkrabbers van de wijk Marunouchi markeren het centrum van de stad Tokyo. Als je tenminste van een centrum kunt spreken, want een echt centrum ontbreekt in Tokyo; de stad bestaat uit meerdere centra, die aaneengeplakt lijken. In Marunouchi staan echter belangrijke gebouwen die normaal gesproken in een centrum thuishoren, zoals het station Tokyo (Tokyo station, Tokyo eki), het centrale postkantoor, het JTB-gebouw (toeristeninformatie) en verschillende grote hotels. Voorts kunt u hier de hoofdkantoren vinden van de belangrijkste banken en handelsfirma's. De buitenkant van het station Tokyo is deels een exacte kopie van het centraal station in Amsterdam; helaas is een deel tijdens de luchtbombardementen in 1945 verloren gegaan. Vanuit de wijk Marunouchi kunt u eenvoudig naar het keizerlijk paleis wandelen (via de oostelijke ingang).

Trein en metro Marunouchi:

Neem de Yamanotelijn of de metro en stap uit op het station Tokyo. Of neem de metro en stap uit op het station Otemachi.

Frankrijk > Manche > Pontorson-Standplaats

Camping Haliotis

De camping ligt aan de rand van de stad Pontorson, ca. 10 km ten zuiden van Le Mont Saint-Michel. De verschillende standplaatsen...

v.a. 239.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in De wijk Marunouchi en Japan