Tonlé Bati

Swipe

Tonlé Bati

Tonlé Bati is een klein meer en een populaire picknick plaats voor de bevolking van Phnom Penh. Als u per taxi of anderszins vanuit Phnom Penh een excursie naar TonléBati maakt, dan kun u onderweg twee tempels bezoeken uit de periode van Angkor, te weten Ta Prohm en YeayPeau. Beide tempels werder gebouwd tijdens de regeer[eriode van Jayavarman VII in de 12de eeuw. Ongeveer tegelijkertijd met Bayon en Angkor Thom in de omgeving van Siem Reap.

Ta Prohm

Het tempelcomplex Ta Prohm is van de twee het meest indrukwekkend. Met name de beeldhouwwerken zijn van een ongekende schoonheid. In de 16de eeuw werd het tempelcomplex door de toenmalige heersers gerenoveerd en uitgebreid met nieuwe heiligdommen.

YeayPeau

De tempel YeayPeau bestaat uit een zandstenen toren. Naast deze eeuwenoude toren staat een pagode die tot op de dag van vandaag door gelovigen wordt bezocht. Het gebied is al bewoond sinds de Funan periode, voor de hoogtijdagen van de Angkor periode.

Rondreizen

Groepsrondreis Laos/Cambodja

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Laos en Cambodja worden veel optionele wandel- en fietstochten aangeboden. We overnachten in hotels die variëren van...

v.a. 2799.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Tonlé Bati en Cambodja