Tramuntana Gebergte

Swipe

Mallorca

Op een afstand van 5 km ten noordwesten van Sóller ligt Port de Sóller, een kleine havenplaats, gelegen aan een natuurlijke baai. De haven van Port de Sóller heeft een relatief nauwe invaarroute die wordt bewaakt door twee vuurtorens.

Bij de haven van Port de Sóller is een klein strand en een smalle pier waarvandaan rondvaartboten vertrekken. De bussen vertrekken bij het beginpunt van de pier. Het opschrift Todo por la patria ('alles voor het vaderland') wijst op de aanwezigheid van een militair steunpunt en een kazerne. In de omgeving van dit steunpunt (oostelijke punt van de haven) ligt de vissersbuurt waar u het heiligdom van Santa Catalina kunt vinden. Hiervandaan heeft u een weids uitzicht over de haven en de baai van Port de Sóller.

Foto Onze Mallorca Expert
Onze Mallorca Expert

AUTEUR RONNIE ROKEBRAND

Ronnie Rokebrand schreef reishandboeken over velerlei bestemmingen. Mallorca is een van zijn favoriete bestemmingen. Slechts weinigen beseffen dat het eiland veel meer betekend dan alleen maar stranden en hotels. Mallorca is een van de aantrekkelijkste toeristische bestemmingen in Europa. Geen wonder dat Mallorca zich toeristisch razendsnel ontwikkelde.

Foto Rother wandelgids Mallorca
Rother wandelgids Mallorca

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Mallorca beschrijft 60 verschillende wandelingen op dit Spaanse eiland. De wandelingen variëren van eenvoudige strandwandelingen tot klippen- en kloofwandelingen. Voor elke wandelaar is in de wandelgids Mallorca een geschikte wandeling te vinden.
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde kaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

10 prachtige bestemmingen in Mallorca