Trouwen in Las Vegas

Swipe

Trouwen in Las Vegas

Las Vegas geniet enorme bekendheid vanwege de mogelijkheid om binnen een half uur te trouwen met de (op dat moment) liefde van uw leven. Er zijn meer dan vijftig kapelletjes met verschillende thema’s, waar u uw jawoord kunt geven, of gewoon naar binnen kunt lopen om anderen te zien trouwen.

Een aantal kapelletjes zijn erg populair, zoals de Chapel of the Bells, die u misschien wel in een bekende film heeft gezien.

De Graceland Wedding Chapel bestaat meer dan vijftig jaar en talloze beroemde artiesten zijn er in de echt verbonden, waaronder Bon Jovi en mensen van Kiss. De kapel is ook terug te zien in een aantal films.

Bij Las Vegas Fast Lane rijdt u met uw auto door een drive-through en wanneer u er weer uit rijdt bent u getrouwd. Mocht u de (huur)auto niet speciaal genoeg vinden dan kunt u via Fast Lane een roze Elvis Cadillac of een limousine boeken.

Little Chapel of Flowers is benoemd tot één van de mooiste kappelletjes in zuid Nevada. Naast een romantische waterval is er een prachtige serre vol exotische bloemen.

De Little White Wedding Chapel heeft een hele schare bekende sterren voorbij zien komen, van Britney Spears tot Michael Jordan. U hoeft niet te reserveren. Stap er naar binnen en 40 minuten later staat u weer buiten, met een kersverse echtgenoot of echtgenote.

Bij Viva Las Vegas Wedding Chapel kunt u bijzondere thema’s kiezen om deze speciale dag door te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een helikopter of een Elvis trouwerij. Het kan allemaal.

Locaties:
•, Chapel of the Bells: 2233 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas
•, Graceland Wedding Chapel: 619 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas
•, Las Vegas Fast Lane: 555 S 3rd Street, Las Vegas
•, Little Chapel of Flowers: 1717 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas
•, Little White Wedding Chapel: Las Vegas Boulevard, Las Vegas
•, Viva Las Vegas Wedding Chapel: 1205 Las Vegas Boulevard, South, Las Vegas

10 prachtige bestemmingen in Trouwen in Las Vegas en Las Vegas