Virovitica-Podravina

Swipe

Virovitica-Podravina

Hoofdstad: Virovitica.
Belangrijkste plaatsen: Orahovica en Slatina.
Economische activiteiten: voedsel- en houtindustrie, land- en tuinbouw.

De keuken van de provincie kent vele specialiteiten, brood lijkt simpel, maar ze kennen er daar vele aparte smaken, elk op zijn eigen manier bereid. Het is vaak aan de droge kant, maar belegd met andere plaatselijke specialiteiten kan de snack tongstrelend zijn. Vlees, vis en landbouwproducten: in Virovitica-Podravina maken ze er iets bijzonders van.

Aan fietsers wordt door de provincie een bijzonder menu voorgeschoteld. Tal van lichte en middelzware uitdagingen liggen op je te wachten, in lengte variërend van 15 tot 100 kilometer. Veel tochten voeren over uitsluitend geasfalteerde wegen. De hoogteverschillen zijn niet indrukwekkend en voor elke fietser te doen. Let er echter op dat een aantal routes niet uitsluitend over geasfalteerde wegen voert, voor sommige trajecten is een mountainbike het meest geschikte vervoermiddel. Vooraf je licht opsteken!

Virovitica-Podravina

Vakanties in Kroatië

Hotel Marko Polo

Hotel Marko Polo ligt op de perfecte locatie tussen stad en strand in. Het bruisende centrum met tal winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden...

v.a. 399.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Virovitica-Podravina en Kroatië