Zuid-Lanzarote

Swipe

Lanzarote

Het zonnige zuiden van Lanzarote zit vol contrasten. Van het kurk-droge plateau van Los Ajaches in het oosten tot de groene heuvels van de Atalaya de Femés,  en van de vlakke steenvlakte El Rubicón tot de rode en zwarte vuurbergen van Timanfaya. Timanfaya is een uitgestrekt vulkanisch gebied dat geheel is opgenomen in een nationaal park. Het is de meest indrukwekkende bezienswaardigheid van het eiland, mis het niet!

Vanuit de badplaats Playa Blanca zijn in luttele minuten de buureilanden Fuerteventura en Los Lobos bereikbaar, leuk voor een dagtocht.

Foto Rother wandelgids Lanzarote
Rother wandelgids Lanzarote

AUTEUR ROLF GOETZ

€16,95

De Rother wandelgids Lanzarote beschrijft 35 fantastische wandelingen over dit vulkaneneiland. Natuurliefhebbers en wandelaars kijken hun ogen uit tijdens de wandelingen tussen de kraters en langs de onvoorspelbare kuststroken. De vulkanen hebben hun sporen achtergelaten en zorgen voor spectaculaire uitzichten tijdens uw wandelvakantie op Lanzarote.Wandel naar de vulkaanbergen bij Mancha Blanca of ontdek de Papagayo-stranden. De meeste routes uit de Rother wandelgids Lanzarote lopen langs bestaande paden, zodat er niet teveel geklommen hoeft te worden. Alle 33 wandelingen zijn voorzien van hoogteprofielen, gedetailleerde beschrijvingen en goede kaarten. Met gratis downloadbare GPS Tracks.

10 prachtige bestemmingen in Lanzarote