Zuidoostelijke Dolomieten

Swipe

Zuid-Tirol

Het is bijna de grote Dolomietenroute maar dan in tegengestelde richting. U verlaat Cortina in oostelijke richting via weg 48 en u blijft deze weg volgen. Over de Passo di Falzárego en over de Passo Pordoi. Bij Pozza verlaat u weg 48 en volgt weg 241 in de richting van Bozen via de Karerpass en Welschnofen. Onderweg heeft u ruimschoots de tijd om uit te stappen op de passen en van de vele vergezichten te genieten. Natuurlijk stopt u ook even bij de Karersee en de waterval even voorbij Stern in het Eggental. De totale afstand tussen Cortina en Bozen bedraagt ongeveer 75 kilometer.

Foto Onze Zuid-Tirol expert
Onze Zuid-Tirol expert

AUTEUR PAUL DE WAARD

Minder of onbekende bestemmingen en vreemde volkeren, daar kun je auteur Paul de Waard voor wakker maken. Hij reisde over de wereld van Laos tot Jamaica, van de Noordkaap tot Zuid-Afrika. Hij zat tussen de berggorilla’s in Uganda en aan bij de president van Gambia. Hij eet net zo gemakkelijk in een sterren restaurant als een broodje kakkerlak op een markt ergens in het verre oosten. Rijden op een olifant of zwemmen in een trog met acht kilometer water onder de snorkel, het maakt hem allemaal niet uit.

 

Vakanties in Italië

Italië > Venezia > Cavallino-Treporti-Accommodatie

Camping Ca' Savio

De camping ligt in een bos vlak aan zee. De huuraccommodaties zijn door het hoofdpad gescheiden van de toeristische plaatsen. De staanplaatsen...

v.a. 112.00 p.p.

10 prachtige bestemmingen in Zuid-Tirol