Afrika

Afrika

Afrika is een overweldigend mooi werelddeel, perfect voor een fantastische vakantie-ervaring. Denk aan de Sahara, de grootste woestijn op aarde, en aan de tropische regenwouden in het midden van Afrika. Voor een onvergetelijke reis zijn er veel mogelijkheden. Combineer een bezoek aan de parelwitte zandstranden met een safaritocht door een van de honderden nationale parken op de savannen. Verricht vrijwilligerswerk in Mozambique. Ga op citytrip naar het trendy Marrakech. Of geniet van de ruimte en rust tijdens een rondreis door Zuid-Afrika, waar je urenlang niemand tegenkomt.

De charme van Afrika

Afrika is een mozaïek aan culturen en oeroude religies. Spot 'de grote negen' in de vele natuurparken waar je op een avontuurlijke safari kunt. Tijdens een groepsrondreis in Gambia ontmoet je ‘the friendliest people in the world’. Maak een foto van jezelf bij een Marokkaanse kasba en zet hem op Facebook. Combineer een strandvakantie aan de beroemde, hagelwitte kust van Kenia met een rondreis door de binnenlandse provincies. Geniet van de wonderlijke zandduinen in Namibië. Bewonder de intacte dinosauruspoot-afdrukken in Lesotho. Ervaar de exorbitante luxe in ’s werelds beste hotels in Mauritius. Maak kennis met de unieke volkshumor in het mono-etnische Swaziland. Beklim Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro, in Tanzania. Kom oog in oog te staan met berggorilla’s in Uganda. De charme van Afrika is de moeite van het ontdekken waard.

Afrikaanse landen

Wist je dat een man in Gambia vier vrouwen mag hebben? En dat de baobab-boom in Kenia wel 3000 jaar oud kan worden? En dat in Namibië en Botswana een vermenging van het Nederlands, Duits en Engels wordt gesproken? Voor een compleet beeld van de Afrikaanse landen en staten komen op VakantieArena.nl deze en talloze andere interessante feiten aan de orde. We breiden het aantal landen maandelijks uit, zodat je Afrika nog beter leert kennen. Veel leesplezier!