Brazilië

Swipe

Brazil Airpasses

Deze Brazil Airpass dient te worden gekocht voor u naar Brazilië vertrekt en dient te worden gebruikt in Brazilië. Alleen in combinatie met een intercontinentaal vliegticket kunt u deze Airpass kopen. De pass is te gebruiken in heel Brazilië en bestaat uit minimaal één en maximaal negen coupons.

Het tarief van deze Brazil Airpass is vanaf rond $?500,- (exclusief geldende luchthavenbelastingen). Extra coupons kosten $?100,-.per stuk.

Het is mogelijk bij een binnenlandse vlucht, waarin een overstap is opgenomen, enkele uren op de stopplaats te blijven, zonder dat het een extra coupon kost. Bijvoorbeeld, u reist van Recife naar Manaus. Bij deze trip moet u overstappen in Brasília. Vroeger kostte dat twee coupons, nu één en u mag zelfs even de hoofdstad Brasília een bezoek brengen, mits u binnen acht uur verder vliegt.

De Airpass voor het noordoosten ‘North East Airpass’ (Recife, Salvador, Fortaleza etc.) kost ongeveer $?300,-. Met deze Airpass mag u starten en finishen in Rio de Janeiro of São Paulo en bevat minimaal één en maximaal vier coupons. Alleen in combinatie met een intercontinentaal ticket. Chartermaatschappijen vallen niet onder deze service.

Alle genoemde Airpasses zijn 30 dagen geldig, gerekend vanaf de dag waarop de eerste vlucht gemaakt wordt.

•, Voor kinderen vanaf 2 jaar is het volledige tarief verschuldigd, voor baby’s tot 2 jaar 10%.

•, Men mag maximaal tweemaal overstappen in Rio/São Paulo/Manaus/Recife/Salvador/Brasília/Fortaleza mits deze overstaptijd niet langer duurt dan vier uur.

•, Een traject mag niet meer dan één keer in dezelfde richting gevlogen worden.

•, De airpass is niet geldig voor de shuttleservice tussen Rio, het vliegveld Santos Dumont, São Paulo.Het vliegveld Congonhas, mag niet worden gebruikt. Advies: als u zelf uw reis voorbereidt en airpassen wilt gaan gebruiken is het raadzaam er een deskundige naar te laten kijken. Want er zijn zoveel spelregels dat u ongewild tot verkeerde, dure beslissingen kunt komen. U verrekent zich al gauw een paar honderd dollar. Braziltours, in Woerden, profileert zichzelf als ingewijde.

10 prachtige bestemmingen in Brazilië